Kan je jezelf nog een beetje motiveren? Mocht je nou een beetje in een sleur terechtgekomen zijn en wat anders willen dan altijd maar die standaard oefeningen met een kettlebell of dumbbell hebben wij vandaag wat leuks voor je. In dit artikel laten we je namelijk drie betaalbare producten zien waarmee je je sportroutine voor thuis volgens TNO een stuk minder saai maakt. Het sporten wordt op deze manier zelfs leuk! Benieuwd geworden? Lees snel verder.

Fitness hoelahoep

Voor deze eerste tip gaan we even terug naar je kinderjaren op het schoolplein. Wat deden we daar ook alweer in de pauze? Jazeker, hoelahoepen! Misschien deed je wedstrijdjes met elkaar of probeerde je elke pauze opnieuw om je record te verbreken maar een leuke bezigheid vonden we het absoluut. Een fitness hoelahoep werkt eigenlijk precies hetzelfde als ‘toen’ alleen is het natuurlijk wel de bedoeling dat je ook serieus met deze tool aan de slag gaat. Dan kan dit product namelijk echt een verschil maken voor je buikspieren en uithoudingsvermogen. Een leuke bijkomstigheid is dat deze fitness hoelahoepen tegenwoordig verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en prints. Je kiest dus zelf gemakkelijk een fitness hoelahoep uit die bij jouw smaak past.

Fitness trampoline

De welbekende trampoline is nog zo’n product waar we vroeger als kind helemaal gek op waren. Binnen de sportwereld is dit product omgezet naar een zogenaamde fitness trampoline en wanneer je ze ziet wil je er zelf ook een. Je kunt zo’n trampoline dus tegenwoordig ook aanschaffen voor sportactiviteiten binnen je eigen huis. Onwijs leuk!

Springtouw

Grappig genoeg eindigen we het artikel van vandaag met een product wat je ook regelmatig terug zag komen op het schoolplein. We hebben het over een springtouw. Springtouwen zijn niet alleen de ideale tool om je hartslag omhoog te krijgen maar kan je ook gemakkelijk implementeren in je huidige sportroutine. Ga wel echt voor een sportuitvoering wanneer je op zoek bent naar een springtouw, de versies uit de speelgoedwinkel zijn namelijk echt niet te vergelijken met de springtouwen uit een sportzaak. Zo hebben springtouwen uit een sportwinkel zeer comfortabele handvatten en zijn ze gemaakt van van hoogwaardig lichtgewicht materiaal. Hierdoor ga je tijdens het springen geen last krijgen van je handen.