tafel

Nu gaat het ons niet zozeer om de gerechten, dranken en lekkernijen zelf, maar hoe je die presenteert. Dat is bijna nog belangrijker dan de smaak!

Sterker nog, het is er een perfect voorbeeld van. Nee, niet van wat er aan je smaakpapillen wordt geïntroduceerd, maar aan het oog. Want de aankleding van een diner-, lunch-, koffie- of zelfs ontbijttafel laat wel degelijk een indruk achter bij de mensen die mogen komen aanschuiven. En die wil jij toch getuige laten zijn van jouw onberispelijke stijl? Dan is het tijd om, letterlijk en figuurlijk, alles uit de kast te halen om hen daarvan te overtuigen!

Al wat daarvoor nodig is, is een behoorlijke voorraad met servies dat bij de gelegenheid én je interieur past. Hoe goedkoper hoe beter? Nou, nee, juist niet. We hebben daarom enkele merken waar we je maar wat graag aan willen introduceren. Hiermee doorsta je iedere toets der kritiek en maak je iets bijzonders van ieder samenzijn met vrienden, familie en ander hooggeëerd bezoek!

Schott Zwiesel

Kwaliteit kent geen tijd, zegt men wel eens. Dat is niet helemaal waar, want het Duitse merk Schott Zwiesel identificeert zich behoorlijk met 1872. Dit is het jaar waarin deze vooraanstaande glasfabriek werd opgericht. Uiteraard is er inmiddels al meer dan een eeuw verstreken, maar qua kwaliteit heeft niemand deze meesters ingehaald. Alle glazen voor wijn, bier, whiskey en andere dranken zijn ervoor gemaakt om deze optimaal te serveren, aangezien hun aroma’s en temperatuur erin behouden blijven. Komt nog eens bij dat de diverse series er allemaal prachtig uit zien! Daarom horen ze een plek te krijgen in je kast of dressoir waarin ze volledig zichtbaar zijn. Het liefste zitten er dus ook deurtjes met vensters in je glazenkast.

Royal Albert

Koffie drinken en gezellig natafelen in de woonkamer kan eigenlijk pas wanneer je daar een passend servies tegenover kan zetten. Gelukkig helpt het Britse merk Royal Albert je uit de brand! Al sinds 1896 bieden de designers van dit populaire merk je de prachtigste en meest kleurrijke koffie- en theekopjes. Plus al het andere servies dat je nodig hebt om gebakjes en andere lekkernijen te presenteren, zoals theepotten, schalen en etagères in allerlei soorten en maten. De verschillende series hebben ieder hun eigen uitstraling. Welke passen het beste bij jou?

Villeroy & Boch

Aan welke tafel dan ook laat jij het beste van jezelf zien. Dat kon nog wel eens de lijfspreuk zijn van de mensen achter Villeroy en Boch. Want op welke tafel je ook iets te zetten hebt, je kunt op dit kwaliteitsmerk vertrouwen! Houd het simpel met witte borden en schalen die overal bij passen of ga juist voor een kleurrijke samenstelling. En ook op het gebied van bestek kun je bij Villeroy en Boch je hart ophalen! Maak je tafel helemaal compleet door voor de hoogste kwaliteit te kiezen op het gebied van borden, glazen en eetgerei.