chopper

De choppers zijn een belangrijk onderdeel van Amerikaanse cultuur. Zij staan voor de waarden van Amerika. Ze vinden het niet erg om hard te werken en maken graag hun handen letterlijk vuil ervoor. Dat zijn mooie eigenschappen die ieder zou moeten willen nadoen. Wanneer een beetje goeie chopper moet kiezen uit de juiste bobber motor modellen kan het voorkomen dat ze niet echt een keuze kunnen maken. Dat heeft ermee te maken dat de keuze er niet toe doet. Waar het om gaat is dat je je volledig inzet voor je keuze en dat je nooit opgeeft. Dus wat voor bobber je nou precies kiest maakt echt niet uit verder. Kies een stoere bobber uit en verander je leven in dat van een waaghals.

Ergonomische bikes? Ja graag

Motors zouden door iedereen gebruikt moeten kunnen worden. Ze zijn een teken van vrijheid en vooruitgang. Veel motors komen oorspronkelijk uit de roaring twenties toen Amerika een ongekende welvaart kende die toegankelijk werd voor iedereen. Na de tweede wereld oorlog zou zoiets ook in Europa en Japan gebeuren in de grote toename van welvaart van de jaren zestig. Meer geld voor iedereen en ook de mogelijkheden om er mooie motors van te kopen. Maar wat heb je daar nou aan als je niet lekker zit. Dan zul je blij zijn met de Kawasaki vulcan bikes die 18 verschillende standen hebben waardoor elke persoon op een motor kan. Natuurlijk betaal je dan meer voor de motor maar voor mij was dat het waard.

Hulde aan oudjes

Harley davidson of hd voor kort is een legendarische motor fabrikant uit Amerika. Ze hebben heel erg veel motoren gemaakt sinds 1903 maar de sportster bike uit 1958 is één van hun grootste series. Jammer genoeg mag die sinds 2020 niet meer geproduceerd worden. Dus als je hd sportster bike onderdelen zoekt moet je toch wel rekening houden met het feit dat over een tijdje er alleen nog maar 2e hands bikes gevonden kunnen worden. Sommigen zullen dat juist mooi vinden aangezien oude authentieke bikes die je ergens van een boer ofzo uit de schuur koopt veel meer waarde hebben. Maar voor de mensen die niet zo meegaand zijn met het milieu of die echt gesteld zijn op nieuwe motoren is dit een grote tegenslag.

Welk motor merk?

Er zijn naast verschillende soorten merken voor motorfietsen ook andere categorieën die motoren van elkaar onderscheiden. Zo praat je niet alleen over CC en vermogen, maar je praat ook over de grootte van motoren of over de accessoires waar een motor over beschikt. Je kunt kiezen voor verschillende soorten wielen of frames of een ander soort uitlaat. Dat is nou het leuke van een motor, je kunt de motor pimpen zoals jij dat wilt. Zo kun je ook kiezen voor een grote motor saddle bag, deze motor beschikt over een mooie saddle bag waar je al je spullen in kunt opbergen. Het is niet alleen hartstikke handig, maar je ziet er ook ontzettend stylish uit en zo kom je goed voor de dag als je op pad bent.