Fysiotherapie

Op zoek naar fysiotherapie in Hoogland? Heeft u last van fysieke klachten en weet u niet meer wat u moet doen? Wij van ZEE in beweging kunnen u helpen met het ervoor zorgen dat deze klachten zo snel mogelijk verdwijnen. Wij hebben jaren ervaring in de fysiotherapie en weten vanuit onze deskundige kennis dan ook wat wij moeten doen om uw fysieke klachten te kunnen verhelpen. Elke fysieke klacht is weer anders bij elk persoon. Hierom is een persoonlijke werkwijze dan ook gewenst en zullen wij uw behandeling helemaal op maat maken naar uw wensen en behoeftes. Als eerste zullen wij uiteraard met u bekijken wat de oorzaken zijn of oorzaak is van uw klachten, waarna een geschikte behandeling samengesteld wordt die makkelijk uitgevoerd kan worden. Hierbij hoort bij ons ook een beetje huiswerk voor u, omdat thuis oefeningen doen erg goed werkt voor het herstellende proces. Als u deze oefeningen goed bijhoudt en bij ons langskomt zijn uw fysieke klachten zo snel mogelijk verdwenen. Dit is wat de nieuwste wetenschap onderbouwd en wat wij met onze jaren ervaring hebben gezien.

Fysiotherapie Hoogland en directe omgeving

Wij van ZEE in beweging bieden niet alleen fysiotherapie in Hoogland, maar ook in de directe omgeving. Denk hierbij aan Nieuwland, Vathorst en Kattenbroek. Met bijna alle fysieke klachten kunt u wel bij ons terecht. Enkele voorbeelden van klachten die wij behandelen zijn nekklachten, knieklachten, hoofdpijn, heup-beenklachten, lage rugklachten, schouderklachten of het verbeteren van uw lichaamshouding en manier van bewegen. Een geschikte therapie voor het hele lichaam dus. Ook als uw klachten hier niet bij staan kunnen wij met u kijken naar een oplossing. Op zoek naar psychosomatisch fysiotherapie? Ook dan zit u bij ons goed. Wij weten namelijk heel goed dat fysieke klachten vaak niet simpelweg een duidelijke oorzaak hebben. Iedereen helpen wij graag.

Onze andere diensten

ZEE in beweging biedt echter niet alleen fysiotherapie. Bij ons kunt u ook terecht voor loopbaancoaching, yoga, psychotherapie, integratieve coaching, hypnotherapie en voedingsadvies. Wij vinden gezondheid erg belangrijk en helpen u graag uw gezondheid te verbeteren, zowel mentaal als fysiek. Ook als bedrijf kunt u bij ons terecht. Meer lezen? Kijk dan op www.zeeinbeweging.nl